Inscripcions obertes per a la Ronda La Núcia

09/03/2024

A partir de les 21:00 h d’avui dissabte 9 de març de 2024

Ja es pot completar la inscripció mitjançant el següent enllaç:

https://www.inscripcions.cat/rondalanucia2024/

Limport de la inscripció serà de 38 euros per a qualsevol dels dos itineraris (250 km i 350 km).

Un cop acceptat el pagament, apareixeran amb un número a la llista d’inscrits.

Les places per a la RONDA LA NÚCIA són limitades. Assegura’t la teva participació inscrivint-te com més aviat millor, ja que s’assignaran per ordre d’arribada i assolit al nombre màxim, es tancaran automàticament. Aquells que siguin els primers a completar el procés, seran els afortunats que s’assegurin la seva participació a aquesta RONDA.

Inclòs a la inscripció, a banda dels obsequis, abans de la sortida, se servirà un lleuger esmorzar, i a meitat del recorregut, hi haurà un petit dinar, aprofitant el canvi del carnet de ruta.

Addicionalment, es lliuraran records a tots els participants i se sortejaran tres bons de caps de setmana a l’Hotel Meliá entre aquells que completin la Ronda.

Tota la informació relacionada amb la Ronda La Nucía, es publicarà a la web de https://rondamoto.com i a les xarxes socials de la RIDER1000 amb l’etiqueta #RondaLaNucia

IMPORTANT!

Per tal de tenir un coneixement complet de com es desenvoluparà l’esdeveniment, et demanem que revisis amb cura la informació continguda als següents enllaços:

Normas de la Ronda

Preguntas Frecuentes

Roadbook

Rider1000
org@rider1000.com
Tel./Whatsapp +34 646.21.61.91
© 2023 Rider1000. All rights reserved.