Roadbook

La fitxa és de material plàstic, resistent a l'aigua perquè es pugui col·locar a la vista mentre es condueix la moto. Té una mida A5 (21x14 cm aprox.)
A continuació, posem una fitxa d'exemple, on la informació és només per veure la funcionalitat i en cap cas és un itinerari real.
Hem numerat amb cercles blaus, els punts més importants a tenir en compte:

(1) En una cara de la fitxa hi ha el plànol del recorregut del tram, sobre una base d'un mapa Michelin.
A l'altra cara de la fitxa, hi ha els detalls del recorregut en diferents formes d'informació:

(2) L'itinerari resumit en el qual hi ha els principals desviaments de les carreteres, la distància total i parcial, el nombre de la carretera i unes anotacions explicatives.


CONSELLS:
a) Posar el comptaquilòmetres de la moto a zero a l'inici de cada tram, perquè coincideixi amb els quilòmetres totals de l'itinerari o del Road Book.

b) Mentre no hi hagi un canvi de carretera, les desviacions que hi hagi al mig, no apareixen en aquest itinerari.

(3) En aquesta barra horitzontal s’indica el punt de pas de continuació, on es lliurarà la següent fitxa. Consta la població, el lloc i les coordenades GPS.
CONSELL: Abans d'entrar aquestes coordenades a l’aparell de GPS, cal configurar-ho per al format: Graus, minuts i Segons.

(4),(5), (6) i Els codis QR contenen informació per ser llegida amb la càmera d'un telèfon intel·ligent. La lectura dels codis QR només serveix per facilitar l'accés automàtic a les adreces que estan escrites en cada un dels tres codis QR que hi ha a la part inferior de la fitxa (7).

CONSELL: Podeu provar escanejar els codis QR i descarregar-se el contingut d'exemple en aquesta fitxa de prova.

(4) Des d'aquest QR o adreça web, pot descarregar-se el track en format GPX, que és l'estàndard de diferents aparells, com ara els de la marca Garmin o App’s de GPS com Wikiloc, MapsMe o altres.

(5) Per als que vulguin utilitzar el telèfon com un navegador, des d'aquest QR o adreça web, poden descarregar l'itinerari del tram sobre Google Maps Android, iPhone. L'avantatge d'aquest sistema és que en cas de desviar-se per error de la ruta indicada, l'App geolocalitza el lloc on ets i refà la ruta fins a accedir al Punt de Control.

CONSELL: Si es vol tenir els mapes off-line i amb geolocalització al telèfon, es pot instal·lar l'App gratuïta MapsMe. En aquest cas, cal descarregar prèviament, la cartografia de la província.

(6) Des d'aquest QR o adreça web, es pot descarregar el Road Book de VectorNote en format PDF. Aquí podeu veure una mostra del contingut de les informacions que es troben en el Road Book.

Rider1000
org@rider1000.com
Tel./Whatsapp +34 646.21.61.91
© 2023 Rider1000. All rights reserved.