FAQ’s

En aquest apartat tractem de respondre als dubtes possibles que sorgeixin relacionats amb la participació en la RONDA MOTO.

Què és RONDAMOTO?

Inequívocament, no és cap competició. No hi ha ni classificacions, ni presa de temps, ni premis.
Una descoberta és la millor definició de l’esdeveniment. No es tracta de córrer ni de marcar cap mena de temps. Es tracta de descobrir carreteres interessants, paisatges, gaudir del plaer de la conducció amb moto, compartir experiències amb altres persones que estimem la moto i conèixer el territori d’una manera diferent, amb la incògnita de prendre la sortida sense saber quin serà l’itinerari complet.

Què puc fer per estar assabentat de les novetats fins al dia de la sortida?

El canal habitual per a publicar les notícies i novetats, serà les NEWS d’aquesta web. Per això, si et subscrius a les News, estaràs al corrent de tot. També s’aniran publicant a les xarxes socials.

Com puc fer per inscriure’m?

Clicant sobre l'enllaç “Formulari d’inscripció”.

Com puc saber que la inscripció s’ha completat correctament?

Si has formalitzat correctament la inscripció, simultàniament has d’aparèixer a la llista d’inscrits amb el teu número adjudicat.

Els acompanyants cal que paguin els drets d’inscripció?

Els acompanyants no han de pagar els drets d’inscripció. Només cal que formalitzin la seva inscripció juntament amb el conductor de la moto.

Hi haurà un nombre màxim d’inscrits?

L’organització es reserva el dret de limitar el nombre de participants, en funció de la seguretat. En el cas d’aplicar aquesta pauta, ja es comunicarà a través dels canals d’informació: web i xarxes socials.

Quin serà l’ordre de sortida?

L’ordre de lliurament de la documentació i en funció d’això, el d’autorització de la sortida serà el de la inscripció.

Quan es publicaran els llocs exactes on estaran situats els Punts de Control?

La ubicació del primer Punt de Control i l’itinerari d’accés es lliurarà al mateix dia a l’hora indicada. A l’arribada al primer Punt de Control, es lliurarà la informació i l’itinerari per al següent Punt de Control i així successivament fins a l’arribada que coincidirà amb el mateix punt de sortida.

Es publicarà un horari de lliurament de la documentació als participants?

L’horari es publicarà al web un cop tancat el període d’inscripcions. Cada minut es lliuraran 10 documentacions per ordre d’inscripció.

Com puc saber el minut de sortida que em correspon?

En el moment en què s’ha recollit la documentació, ja es pot prendre la sortida.

Com serà el procediment per a la sortida?

La sortida s’obrirà cada minut i es tancarà a continuació. Tots els participants que estiguin a l’arc de sortida, en el minut exacte se’ls autoritzarà a prendre la sortida.

Quin ha de ser el model de conducció?

Com hem dit al principi d’aquestes FAQ, la Ronda Moto és un esdeveniment motociclista no competitiu, una ruta, una sortida amb moto, una experiència personal. Per aquest motiu, tots els participants hem de donar exemple de comportament modèlic i irreprotxable en la nostra conducció per les carreteres.
Aquest aspecte ens servirà perquè ens respectin les nostres demandes de seguretat viària i per mantenir aquesta bona imatge que tenim els aficionats a la moto, de col·laboració i solidaritat. Cada participant és responsable dels seus actes i de la seva conducció, sense oblidar que l’èxit i la continuïtat de la Ronda Moto depèn directament d’aquest comportament.

Hi ha benzineres en l’itinerari per a fer el proveïment de carburant?

En l’itinerari escollit hi ha nombroses benzineres perquè els participants que condueixin motos amb poca autonomia, puguin fer el proveïment de carburant.

Com seran els Punts de Control?

Els Punts de Control, s’intentarà dins del possible, ubicar-los dins d’establiments com bars, restaurants o benzineres. Els responsables aniran degudament uniformats, per tal que puguin ser clarament identificats. A cada Punt de Control es facilitarà la informació necessària per accedir al següent Punt de Control.

Què cal fer en els Punts de Control?

És responsabilitat del participant, aparcar la moto correctament i entrar a l’establiment per a recollir la informació per poder anar al següent Punt de Control. En alguns punts pot ser que no hi hagi molt espai d’aparcament, de manera que es recomana aparcar utilitzant el mínim espai i prosseguir l’itinerari tan aviat s’hagi lliurat la documentació, per deixar espai als propers participants.
El procediment és: mostrar el braçalet al responsable del Punt de Control perquè pugui comprovar que coincideix el número del braçalet i el de la llista d’inscrits. Un cop feta aquesta comprovació, es lliurarà la documentació corresponent. Aquest és tot el procés a fer en un Punt de Control.

És obligatori passar per tots els Punts de Control?

És necessari passar per cada Punt de Control per a tenir la informació per accedir al següent Punt de Control. Però si algun participant vol donar per acabada la ruta, abans d’arribar al final, és lliure de fer-ho a qualsevol punt del recorregut.

Què passa si perdo o se’m trenca el braçalet?

MOLT IMPORTANT !!!!!!!!!!!!!
En cas de trencament o pèrdua del braçalet, l’organització no pot fer-ne la reposició, el què suposarà no poder continuar l’itinerari. Val la pena remarcar aquest aspecte que és fonamental.

Hi haurà una hora límit pels Punts de Control?

L'hora límit en què estaran operatius els punts de pas estarà indicada en cada una de les fitxes d’informació que es lliuraran als Punts de Control, és perquè algun participant no es prengui la Ronda Moto com unes vacances i tardi tot el dia per a fer el recorregut.
Calia establir un temps màxim a una mitjana molt baixa i aquests temps són els establerts.

Quin serà el procediment a l’arribada?

S’entrarà al parc d’arribada i les motos tindran l’aparcament en aquest recinte fins a l’hora indicada en la documentació lliurada.

Rider1000
org@rider1000.com
Tel./Whatsapp +34 646.21.61.91
© 2023 Rider1000. All rights reserved.