• Gràcies a tots per fer
  de la RONDA ANOIA un èxit total!

 • Gràcies a tots per fer de la RONDA ANOIA un èxit total!

  Heu plantat cara a la pluja i res us ha aturat. Gràcies, valents!

  La primera edició de la RONDA, a la comarca de l’Anoia, es presentava carregada de pluja i mal temps però tot i així, allà hi éreu tots: matinant, amb moltes ganes i amb un gran somriure! Sou increïbles!

  Us volem agrair molt sincerament la vostra participació i col·laboració en la RONDA Anoia, gràcies a la vostra acollida i recolzament hem aconseguit tirar endavant aquest nou projecte amb el qual us volem animar a seguir descobrint indrets del nostre territori perquè pugueu gaudir-los i compartir-los.
  La vostra participació ens motiva a seguir treballant per crear noves experiències i noves RONDA, però sobretot a afrontar la cinquena edició de la RIDER amb més ganes que mai!

  Quan vam acabar la RIDER 2016 ja teníem el cap posat a la RIDER 2017, però eren tantes les ganes que teníem de tornar a aplegar-vos a tots que vam decidir tirar endavant amb el projecte de les RONDA… Vam posar la idea damunt la taula i la rebuda ha estat increïble des del primer moment, gràcies per acompanyar-nos en totes les noves aventures, vosaltres feu possible que cada nou repte sigui un èxit!

  ENHORABONA I FINS LA PROPERA RONDA! …a finals de març?….