Dissabte 11 de novembre, torna la “Ronda”

29/08/2023

Després de 4 anys sense celebrar-se cap edició, torna la RONDA en un format renovat.

Com sabeu, l’equip organitzador de la RONDA és el mateix que el de la RIDER 1000, amb el col·lectiu del Moto Club Manresa. La RIDER 1000 ha anat creixent i evolucionant. Això ens suposa un esforç que augmenta any rere any. Per aquest motiu, hem decidit “exportar” el format de la RONDA, a altres clubs que vulguin acceptar el repte d’organitzar-la, en el mateix format i condicions que hem fet en les 5 edicions anteriors, que malgrat tenir una estructura central uniforme, cada una ha tingut les seves pròpies característiques.

Quan el MOTOR CLUB SABADELL ens ho va proposar, vam considerar que seria una manera de mantenir viu aquest format de recorreguts d’un matí, itineraris secrets, utilització dels sistemes de seguiment de la ruta a través dels quatre mètodes utilitzats fins ara, que són:

  • Mapa
  • Track GPS
  • Google Maps
  • Road-Book digital de “Vector Note”

Us animem a participar en aquesta RONDA “LA LLANA” amb sortida/arribada a Sabadell, els detalls de la qual, els publicarem ben aviat, a través del web rondamoto.com i de les xarxes habituals de la RIDER 1000.

La data de celebració serà el dissabte dia 11 de novembre, que coincideix amb el fenomen meteorològic de l’estiuet de Sant Martí el que, si es repeteix el patró, suposarà tenir una meteorologia favorable.

Des d’aquí, us animem a formalitzar la vostra preinscripció i alhora, estenem una invitació a altres clubs entusiastes, disposats a assumir el desafiament d’organitzar la seva pròpia RONDA, que ens ho facin saber. D’aquesta manera, es podran fer algunes RONDA durant l’any i mantenir el caliu de les sortides en moto amb els al·licients que les caracteritza que són: DESCOBRIR, COL·LECCIONAR i COMPARTIR.

Rider1000
org@rider1000.com
Tel./Whatsapp +34 646.21.61.91
© 2023 Rider1000. All rights reserved.