Queden pocs dies per la Ronda 25è aniversari de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

01/07/2019

Aquest dissabte 6 de juliol tornem a les carreteres amb la celebració de la Ronda 25è aniversari de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Per tal de resoldre dubtes i perquè pugueu planificar-vos la jornada, especifiquem alguns detalls a tenir en compte:

 1. El lloc de trobada, que serà també el punt de sortida, serà en el pàrquing proper a la zona est del Circuit, al costat del restaurant “La Solera del Vallès” (N 41º 34’ 08” – E 2º 16’ 03”) al carrer Carretera de Montmeló.
 2. La data i hora de convocatòria serà dissabte 6 de juliol a les 07.00h. 

Les comprovacions s’iniciaran a les 07.00h i lliurarem: 

 • el braçalet,
 • l’adhesiu d’identificació per a la moto 
 • la samarreta, 
 • els obsequis, 
 • el tiquet de la barbacoa pel dinar
 • el brífing escrit amb la informació necessària. És molt important llegir les indicacions del brífing.
 • les fitxes del primer tram, el que us portarà fins al primer Punt de Pas. A les fitxes hi haurà indicada l’hora de tancament del punt de pas. És important que tingueu en compte l’horari de tancament perquè un cop tancat el punt de pas, no es lliurarà la fitxa per arribar al següent punt. Us recomanem que feu una bona previsió del temps per arribar a cada punt de pas.
 1. A partir de les 08.50h, s’iniciarà la caravana per entrar al recinte del Circuit Barcelona – Catalunya, per accedir al parc tancat, que serà la zona de concentració, abans de fer dels voltes per la pista. El procediment d’aquestes voltes per la pista, el detallarem en un comunicat. 
 2. A les 09.10h, s’iniciarà les dues voltes per la pista del Circuit, que estarà preparada per acollir al cap d’una estona, el Warm-Up i la sortida de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme.
 3. A les 09.30h, es donaran per acabades les dues voltes a la pista i pel mateix recorregut que s’ha fet a l’entrada, es retornarà al pàrquing del costat del restaurant “La Solera del Vallès”, per a iniciar la sortida del primer grup de participants. 
 4. Us tenim preparats uns 200 quilòmetres de RONDA. 
 5. A les 13.30h està prevista l’arribada dels primers participants al Circuit. 
 6. L’entrada al Circuit es farà per la Porta número 1 i s’accedirà amb la moto fins la zona de l’heliport situada darrera de la tribuna G.
 7. A partir de les 14.00h, s’oferirà a la pineda del costat de l’heliport, un dinar-barbacoa i es donarà per acabada la Ronda 
 8. Els participants que ho desitgin, podran quedar-se a veure la cursa de les 24 Hores Motociclistes.

Us esperem aquest dissabte al Circuit i recordeu que encara queden places lliures per a fer la vostra inscripció a través del formulari Rider-ID

Rider1000
org@rider1000.com
Tel./Whatsapp +34 646.21.61.91
© 2023 Rider1000. All rights reserved.