Ja podeu consultar el vostre horari de presentació

24/11/2016

En aquesta relació de participants inscrits, s’ha inclòs l’horari a partir del qual, es podrà recollir la documentació. En cap cas, es podrà recollir abans de l’hora indicada.

Després de recollir la informació, ja es podrà prendre la sortida i iniciar el recorregut de la RONDA Anoia.

Aprofitem per a recordar uns quants temes a tenir en compte:

1/ Es lliurarà un bracelet amb el número del participant. Aquest bracelet s’ha de portar col·locat al canell. La pèrdua d’aquest bracelet suposarà l’abandonament de la RONDA.

2/ Es lliurarà la fitxa amb l’itinerari a seguir fins al primer punt de pas.

3/ La fitxa portarà incorporats uns QR per a poder descarregar, si es vol, l’itinerari en Google Maps, el GPX per als GPS i el Road Book en PDF. Hi haurà un punt d’informació a la sortida on, els que ho desitgin, podran demanar el funcionament d’aquests QR i les seves possibilitats d’ajuda en el recorregut.

4/ No hi ha un horari fixat de sortida. Cada participant, quan ho cregui convenient, pot iniciar la ruta. La sortida s’obrirà cada minut complert i els participants que estiguin a la zona d’espera, podran sortir.

5/ Per als participants que acabin la ruta i vulguin quedar-se a dinar, la Taverna de Cal Font oferirà un servei exclussiu per la RONDA. Es recomana fer la reserva prèviament. Al costat del restaurant, hi haurà una zona d’aparcament reservat per a les motos fins les 5 de la tarda.

6/ Es recomana utilitzar les papereres i contenidors que hi ha al voltant de la plaça per tal de mantenir el recinte public en les millors condicions.

Rider1000
org@rider1000.com
Tel./Whatsapp +34 646.21.61.91
© 2023 Rider1000. All rights reserved.