El Moto Club Igualada col·labora en la organització de la RONDA Anoia

11/11/2016

La RONDA Anoia tindrà com a punt de sortida i d’arribada la localitat d’Igualada. En motiu d’aquest esdeveniment el Moto Club Igualada col·laborarà amb el Moto Club Manresa en la organització d’aquesta primera edició de les RONDA.

El Moto Club Igualada fa els primers passos l’any el mes de novembre de 1959 a través d’una Comissió Gestora per a la fundació de la Societat Esportiva-Motorista Social-Recreativa, afiliada a la Reial Federació Motociclista Espanyola.

Durant la primera dècada d’activitat el Moto Club Igualada organitza diferents edicions de competicions de motocròs i trial a la ciutat i grans premis i trofeus de karts i pujades a Maioles, aquestes últimes puntuables per al Campionat d’Espanya d’Automobilisme i el Campionat de Catalunya de Motociclisme. Un dels fets més destacables és la inauguració de la pista de karts el 1967, any en que s’organitza el 1r Trofeu Fira d’Igualada en modalitat de karts. L’any següent, el 1968, se celebra la primera edició del Ral·li Ciutat d’Igualada.

Entrats els anys 80 s’organitzen nous certàmens, entre d’altres, proves de trial, BMX, 2 hores de resistència, 4×4, enduro i la primera edició del Ral·li Motociclista Anoia, dins del Campionat de Catalunya, a banda de les proves que ja estaven en marxa. En el 25è aniversari del moto club s’organitza el Match d’Argent, que va incloure curses de diferents modalitats. Una de les fites més destacables de la seva història serà el 1987, amb l’organització d’una prova puntuable per al Campionat Europeu d’Enduro.

En els últims 20 anys d’activitat Moto Club Igualada ha esdevingut un dels clubs més reconeguts de l’àmbit català.

És per això que el Moto Club Igualada col·laborarà amb el Moto Club Manresa en la organització de la RONDA Anoia, aportant la seva llarga trajectòria i experiència a aquesta primera edició.

En aquest primer certamen, fem palèsa la predisposició i la col·laboració per part de l’Ajuntament d’Igualada, com a ciutat que acull l’esdeveniment, i també del Consell Comarcal de l’Anoia.

Rider1000
org@rider1000.com
Tel./Whatsapp +34 646.21.61.91
© 2023 Rider1000. All rights reserved.