El diumenge 19 de març, la RONDA Salou recorrerà el Baix Camp i el Priorat

04/03/2017

Després de l’enquesta que vàrem fer al finalitzar la Ronda Anoia i dels suggeriments que ens vàreu fer arribar, hem escollit les comarques tarragonines del Baix Camp i el Priorat per descobrir carreteres amagades en recons d’una bellesa paisatgística diversa. De la platja als penya-segats, de les vinyes del Priorat als cims del Baix Camp.

Canvis de ritme continus. Carreteres amples i ràpides. Carreteres estretes de revolts constants, amb asfalt impecable. Carreteres rurals per a descobrir. Imatges panoràmiques del mar des dels cims. La bellesa de Tarragona concentrada en els 200 quilòmetres del recorregut.

Si existís un premi a les carreteres més motoristes del món, aquestes comarques segur que se’l mereixerien.

A aquest interessant itinerari li sumem una molt bona dosi de navegació, que requereix estar ben atent per no fer giravolts inútils o saltar-se trams de carreteres interessants. Una bona feina pels “sherpes” del grup.

Poques comarques oferiran les qualitats motociclistes que ens ofereix aquesta Ronda Salou.

A tocar de la platja, al costat del monument a Jaume I en el passeig de Salou hi haurà la sortida i l’arribada d’aquesta segona Ronda.

IMPORTANT: avui dissabte 4 de març obrim les inscripcions per a la RONDA SALOU. Us recomanem estar atents per no quedar-vos sense plaça!

 

N 41º 04’ 28”
E 01º 08’ 19”

Rider1000
org@rider1000.com
Tel./Whatsapp +34 646.21.61.91
© 2023 Rider1000. All rights reserved.