Detalls sobre les dues voltes al Circuit darrera del Safety Car oficial de la cursa

02/07/2019

El dissabte 6 de juliol, després dels tràmits del lliurament de material i obsequis, es donaran dues voltes per la pista del Circuit Barcelona-Catalunya.

A les 08:50, els participants que hagin completat les verificacions, sortiran de l’aparcament darrera d’uns motoristes identificats de l’organització, que els guiaran en el trajecte fins al parc tancat.

A les 09:10 s’iniciaran les dues voltes controlades per la pista. La pista estarà amb tots els dispositius per acollir, minuts més tard, la cursa de resistència de les “AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme”.
Una ocasió única per viure l’experiència de rodar per la pista, just abans d’una carrera tan emblemàtica com la de les 24 Hores.

La caravana estarà precedida pel Safety Car oficial de la cursa. A continuació, els oficials motoristes de l’organització i darrera d’ells, tots els participants en grup. Tancant el grup, hi haurà també oficials motoristes de l’organització i un cotxe d’assistència del Circuit.

Un cop completades les dues voltes, s’abandonarà la pista i es recorrerà el mateix itinerari per tornar a l’aparcament, a la zona del restaurant “La Solera del Vallès”.

Durant les dues voltes per la pista, la direcció del Circuit Barcelona-Catalunya, ens ha indicat que no és possible aturar-se. Des del moment en què s’entra a la pista, fins que s’abandona després de les dues voltes, les motos han d’estar rodant a la velocitat establerta pels motoristes de l’organització i el Safety Car. Per aquesta raó, s’aconsella als participants que vulguin prendre imatges, ho facin amb les seves càmeres de vídeo col·locades a la moto o al casc.

A l’arribada a l’aparcament, tan aviat com s’organitzin els grups i complir el tràmit establert, es donarà la sortida als primers participants.

Rider1000
org@rider1000.com
Tel./Whatsapp +34 646.21.61.91
© 2023 Rider1000. All rights reserved.