Canvi de data per a la Ronda Tour La Núcia

17/02/2024

La data de la Ronda Tour La Nucía s’ha modificat a causa de la coincidència amb esdeveniments motociclistes d’importància a la Comunitat Valenciana, específicament a Xest i Alacant, programats per al mateix dia inicialment previst, el 2 de març. La nova data per a l’esdeveniment serà el dissabte 13 d’abril del 2024.

El punt de sortida i arribada roman a La Nucia. La Ronda, oberta a tot tipus de motocicletes, està organitzada per l’Automòbil Club AIA d’Alcoi, amb la col·laboració del Costa Blanca Challenge d’Alcoi i MEL Cooperation de La Nucia.

Les rutes de la Ronda transcorreran per les carreteres més destacades de les comarques alacantines.

Paisatges únics de Marina Baixa, Marina Alta, Comtat, L’Alcoià i L’Alacantí, recorrent els mítics trams dels Ral·lis del Campionat d’Europa i d’Espanya dels darrers 40 anys.

La prova ofereix dues opcions de ruta, totes dues amb sortida i arribada al Pavelló La Muixara a La Nucía, amb distàncies aproximades de 250 i 350 quilòmetres.

Per facilitar l’estada dels que viatgen des de llocs llunyans, l’Automòbil Club AIA ha establert acords especials de preus amb l’Hotel Meliá de Benidorm (Tel. 91 198 9341):

https://events.melia.com/es/events/melia-benidorm/RONDA-LA-NUCIA-24

Addicionalment, es lliuraran records a tots els participants i se sortejaran tres bons de caps de setmana a l’Hotel Meliá entre aquells que completin la Ronda.

Les preinscripcions gratuïtes continuen obertes des del 7 de febrer, a traves del següent enllaç https://forms.gle/23hMjhqXtyKXpu5B9.

Les inscripcions definitives iniciaran al mes de març a través del web: www.rondamoto.com el dia i l’hora que s’anunciarà convenientment.

Rider1000
org@rider1000.com
Tel./Whatsapp +34 646.21.61.91
© 2023 Rider1000. All rights reserved.